ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

ЗОНА М1 РАДИО  ја почитува вашата приватност и посветени сме на тоа да ги заштитиме вашите лични податоци.

Политиката за заштита на лични податоци (во делот: Политика) ги дефинира начините на собирање лични информации, целта за која ги собира, безбедносните мерки што се користат за да се заштитат луѓето и правата за приватност.

Оваа политика се применува во:

сите корисници на нашата веб-страница zonam1radio.com.mk и андроид апликации

пријава за соопштенија во врска со нашите понуди и организирање на настани,

прашања за понуда, по телефон,по електронска пошта, печатени формулари или онлајн формулари,

трансфер на сите документи објавени на нашата веб страница,

употреба на платформи за социјални медиуми,

употреба на било која техничка поддршка или услуга обезбедена од ЗОНА М1 РАДИО   на својата веб-страница,

 

2. УПРАВУВАЊЕ СО ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ

Оваа политика се однесува на сите лични податоци кои се собираат и складираат од страна на ЗОНА М1 РАДИО  Скопје.

Како контролор на податоци, ЗОНА М1 РАДИО  е одговорен за обработка и чување на вашите лични податоци.

Доколку имате било какви прашања во врска со користењето на оваа политика или за остварување на вашите права според оваа Политика, ве молиме контактирајте не во некоја од следните контакти:

ЗОНА М1 РАДИО

БЛАГОЈА СТЕФКОВСКИ 65

СКОПЈЕ

МАКЕДОНИЈА

ТЕЛ:  +389 77 769 777

email :  Info@zonam1radio.com.mk

ЗОНА М1 РАДИО @2020