СМС пораки до ЗОНА М1 РАДИО

Испраќајте СМС пораки од сите мобилни оператори без префикс.

Впишете само 141 344.

Цена на СМС порака 100 денари со вклучен ддв.

 

ЗОНА М1 РАДИО @2020