*** ЗОНА М1 РАДИО *** 104.4 FM СТЕРЕО *** СКОПЈЕ *** МАКЕДОНИЈА *** БАЛКАНСКА МУЗИЧКА ЗАБАВА *** ИСПРАЌАЈТЕ СМС ПОРАКИ НА 141-344 *** ЦЕНА НА СМС ПОРАКА 35 ден + ддв ***

ПОПУЛАРНИ МУЗИЧКИ СПОТОВИ

ZONA M1 MARKETING 077/769-777

ЗОНА М1 РАДИО @2020