TEST NAPIS 2024
by on јуни 27, 2024 in Interviews

Еден од претендентите за нов лидер на СДСМ, Јован Деспотовски, денес со жесток настап посредно го нападна крилото на Зоран Заев, кое го поддржува поранешниот министер за здравство Венко Филипче како свој фаворит за нов лидер на партијата. Според Деспотовски, таквите кадри претставуваат продолжување на истата политика заради која народот денес во цела Македонија не може да го гледа СДСМ повеќе.

– Народот во Струмица, во Паланка и во цела Македонија веќе не може да го гледа СДСМ. Оваа политика на континуитет со истите лица и методи е причината за нашето незадоволство и падот на довербата – рече Деспотовски и додаде:

Leave a Reply

ЗОНА М1 РАДИО @2020